nieuws

Schoonmakers Radboud Universiteit slagen voor SVS-opleiding

Geen categorie

De Radboud Universiteit in Nijmegen heeft er weer vijftien knappe koppen bij. Begin maart slaagden schoonmakers van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) voor de Vakopleiding Schoonmaker/-ster en de Workshop Vloeronderhoud van SVS. In de Radboud Universiteit is de FNWI de enige faculteit met een eigen schoonmaakdienst. Voor alle cursisten, waarvan sommigen al […]

De Radboud Universiteit in Nijmegen heeft er weer vijftien knappe koppen bij. Begin maart slaagden schoonmakers van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) voor de Vakopleiding Schoonmaker/-ster en de Workshop Vloeronderhoud van SVS.

In de Radboud Universiteit is de FNWI de enige faculteit met een eigen schoonmaakdienst. Voor alle cursisten, waarvan sommigen al meer dan 25 jaar in de schoonmaak werken, was het interessant op een andere manier naar hun werk te kijken. SVS-docent Hans Schröder bracht volgens hen de leerstof met humor en op een duidelijke manier over. "De cursisten raakten daardoor steeds meer betrokken, enthousiaster en leergieriger." Het hele team is trots op het behaalde resultaat, zelfs enkele deelnemers die vooraf twijfelden over de noodzaak van het volgen van de vakopleiding. Met een aantal nieuwe materialen en ergonomische werkwijzen kan het schoonmaakteam voortaan effectiever en efficiënter werken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels