nieuws

Studenten facility management houden schoonmaakactie

Geen categorie

Derdejaars studenten Facility Management van Hogeschool Rotterdam houden woensdag 14 maart in samenwerking met schoonmaakbedrijf GOM een grote schoonmaakactie op de locatie Academieplein. Dat meldt website Dichtbij.nl. "De dag staat in het teken van ethische vraagstukken binnen de schoonmaakbranche en zal worden gebruikt om studenten en docenten te wijzen op hun vervuilend gedrag. De actie […]

Derdejaars studenten Facility Management van Hogeschool Rotterdam houden woensdag 14 maart in samenwerking met schoonmaakbedrijf GOM een grote schoonmaakactie op de locatie Academieplein.

Dat meldt website Dichtbij.nl. "De dag staat in het teken van ethische vraagstukken binnen de schoonmaakbranche en zal worden gebruikt om studenten en docenten te wijzen op hun vervuilend gedrag. De actie is bedoeld om aandacht te vragen voor meer respect voor het werk van schoonmakers." De actie is volgens het bericht onderdeel van de opleiding Facility Management. "De studenten gebruiken de actie om de aandacht te vestigen op de maatschappelijke verantwoordelijkheid van facilitaire inkoop bij organisaties. Hierbij gaat het om het integreren van het people aspect van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de aanbesteding met de dagelijkse praktijk van schoonmaak in het bijzonder."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels