nieuws

Waar trek je de grens?

Geen categorie

Informatiebeveiliging is voor veel organisaties een weerbarstig onderwerp. Vaak is het geen 'core business', maar meestal is er wel het besef dat er risico's worden gelopen en is er dus dat knagende gevoel 'er iets mee te moeten'. Maar wat? En hoe? Security Management bracht twee ervaringsdeskundigen bij elkaar om over deze dilemma's te discussiëren […]

Informatiebeveiliging is voor veel organisaties een weerbarstig onderwerp. Vaak is het geen 'core business', maar meestal is er wel het besef dat er risico's worden gelopen en is er dus dat knagende gevoel 'er iets mee te moeten'. Maar wat? En hoe? Security Management bracht twee ervaringsdeskundigen bij elkaar om over deze dilemma's te discussiëren en zocht het antwoord op de vraag waar de grens kan worden getrokken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels