nieuws

Zelfmanagement Congres ‘Van samen bereiden naar samen aan tafel’

Geen categorie

Zelfmanagement congres ‘Van samen bereiden naar samen aan tafel’. Dit congres biedt de essentiële ingrediënten voor meer én beter zelfmanagement in de zorg en staat in het teken van het delen en verspreiden van zelfmanagementkennis en -ervaring die onder meer het Landelijk Actieprogramma Zelfmanagement en andere zorgorganisaties en –professionals de afgelopen jaren hebben opgedaan. Er is dan ook veel te halen.

Wanneer: 24-04-2012 en Dagvoorzitter Tom van ’t Hek leidt het interactieve debat met de hamvraag: hoe komen we tot systematische inbedding van zelfmanagement in de zorg. Aan het debat nemen deel de bezoekers en dr. Cees Smit, patiënt; mr. Margo Weerts, directeur De Hart&Vaatgroep; dr. Mieke Rijken, onderzoeker bij het NIVEL; drs. John Dawson, gynaecoloog in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis Amsterdam; dr. Susan Jedeloo, docent Hogeschool Rotterdam en mr. Wiro Gruisen MHA, Manager Regioregie CZ. Keynote speaker Prof. dr. Anne Goossensen, bijzonder hoogleraar Presentie en GGZ aan de Universiteit van Tilburg/Universiteit voor Humanistiek, lector verslavingszorg en staflid Stichting Presentie, maakt de verbinding tussen presentie en zelfmanagement in de zorg. In de middag is er een uitgebreide keuze uit trainingen en workshops. Op het zogeheten ‘kookplein’ maken bezoekers kennis met actuele praktijkcases, kunnen zij ingrediënten voor de eigen zelfmanagement toolbox verzamelen, kennismaken en bijpraten met collega’s uit het veld. Patiënten(organisaties), (toekomstige) zorgprofessionals, opleiders, onderzoekers en beleidsmakers mogen dit congres niet missen! Accreditatie is aangevraagd bij de: – beroepsverenigingen van artsen aangesloten bij de KNMG – beroepsorganisatie voor diabeteszorgverleners (EADV) – Nederlandse Vereniging van praktijkondersteuners – Nederlandse Vereniging voor Hart & Vaatverpleegkundigen – Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (VSR / KR V&V / RZ) Meer informatie en inschrijven op www.zelfmanagement.com/congres
Waar: Media Plaza (Jaarbeurs) te Utrecht
Kosten: Euro 125 per persoon. Voor studenten en medewerkers van patiëntenorganisaties geldt een gereduceerd tarief.
Organisatie: CBO, in opdracht van het Landelijk Actieprogramma Zelfmanagement
Meer informatie:
http://www.zelfmanagement.com/congres/
030-2843906 of zmcongres@cbo.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels