nieuws

Zonder toegangscontrole geen adequate informatiebeveiliging

Geen categorie

Afgelopen najaar deed zich een aantal grote informatiebeveiligingsincidenten voor, zoals de Diginotar-affaire. Daardoor is er nu volop aandacht voor digitale beveiliging. Dit mag er echter niet toe leiden dat andere beveiligingsaspecten uit het oog worden verloren. Beveiliging berust immers op een integrale aanpak, waarbij naast digitale security ook fysieke toegangscontrole van belang blijft.

Afgelopen najaar deed zich een aantal grote informatiebeveiligingsincidenten voor, zoals de Diginotar-affaire. Daardoor is er nu volop aandacht voor digitale beveiliging. Dit mag er echter niet toe leiden dat andere beveiligingsaspecten uit het oog worden verloren. Beveiliging berust immers op een integrale aanpak, waarbij naast digitale security ook fysieke toegangscontrole van belang blijft.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels