nieuws

Finalisten EW Saxion Ondernemers Award bekend

Geen categorie

Op vrijdag 27 april zijn de finalisten bekend gemaakt van de EW Saxion Ondernemers Award. Op de finaledag strijden zij om de titel ‘beste student ondernemer van Saxion 2012'. De winnaar beloont EW Facility Services met een geldbedrag van 5.000 euro en een jaar lang begeleiding door professionals op het gebied van ondernemen. De finalisten […]

Op vrijdag 27 april zijn de finalisten bekend gemaakt van de EW Saxion Ondernemers Award. Op de finaledag strijden zij om de titel ‘beste student ondernemer van Saxion 2012'.

De winnaar beloont EW Facility Services met een geldbedrag van 5.000 euro en een jaar lang begeleiding door professionals op het gebied van ondernemen. De finalisten zijn Robert Dijks en Soraya Petzold (VintChange.com), Shandrick Elodia (Sabee), Paul van Haaren en Rowin Winkels (Flyboarden.nl), Bram Lorist (Klookdesign) en Veranika Ramonouskaya (VE.RA Fieldmarketing). De finaledag van de EW Saxion Ondernemers Award is op woensdag 9 mei tijdens het Innovatiecongres Innoversum in Enschede. De jury, bestaande uit Gert Jan Morsink (SNT), Gisela Fidder (Fidder en Lohr), Gert van der Weide (UNET), Viola Zevenhuizen (Parview), Henk den Hollander (EW Facility Services) en Eric Wentink (EW Facility Services), kiest naar aanleiding van een individueel vraaggesprek met iedere kandidaat achter de schermen en een presentatie voor publiek, de winnaar. De EW|Saxion Ondernemers Award is een initiatief van oud Saxion student Eric Wentink, eigenaar en oprichter van EW Facility Services, en Saxion.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels