nieuws

FMN benoemt Schreurs van Hectas tot nieuwe penningmeester

Geen categorie

Tijdens de algemene ledenvergadering bij hogeschool NHTV in Breda is door beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) een nieuwe penningmeester en een adviseur externe betrekkingen aangesteld. De benoemingscommissie van FMN heeft Rafael Schreurs (foto), financieel directeur van Hectas, voorgedragen als penningmeester van FMN. De leden stemden hier tijdens de ledenvergadering unaniem mee in. De heer Schreurs […]

Tijdens de algemene ledenvergadering bij hogeschool NHTV in Breda is door beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN) een nieuwe penningmeester en een adviseur externe betrekkingen aangesteld.

De benoemingscommissie van FMN heeft Rafael Schreurs (foto), financieel directeur van Hectas, voorgedragen als penningmeester van FMN. De leden stemden hier tijdens de ledenvergadering unaniem mee in. De heer Schreurs is benoemd voor een periode van drie jaar. Als financieel directeur van Hectas in de Benelux, beschikt de heer Schreurs volgens FMN over uitgebreide (internationale) managementervaring. "Hij werkt samen met relaties vanuit verschillende achtergronden en zal zich daarom snel voegen in onze verenigingsstructuur", aldus het persbericht. "Zijn ervaring en manier van werken maken dat hij uitstekend geschikt is voor het penningmeesterschap." Als penningmeester van FMN is hij verantwoordelijk voor het vertalen van beleid en wensen naar de financiële mogelijkheden van FMN.

Adviseur
Lennart Harpe is aangesteld als adviseur externe betrekkingen. Harpe is aangesteld voor de externe profilering van FMN en verzorgt werkzaamheden op het gebied van public relations en public affairs. Harpe heeft naar zeggen van FMN brede kennis en ervaring als ondernemer, bestuurder en adviseur en is sinds de oprichting in diverse functies betrokken bij FMN. Hij is tevens actief als gastdocent, coach en procesbegeleider en heeft meer dan twintig jaar ervaring op het facilitaire vakgebied.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels