nieuws

Gebundelde audit op kantoor DUO en Belastingdienst

Geen categorie

Hospitality Consultants gaat bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst in Groningen kwaliteitsmetingen en mystery visits uitvoeren op onder andere de schoonmaakdienstverlening. Met de resultaten van de metingen wordt vastgesteld in welke mate de leveranciers voldoen aan de vooraf gedefinieerde specificaties. Naast schoonmaak, gebeurt dat ook bij catering en beveiliging. Dat noemt Hospitality […]

Hospitality Consultants gaat bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst in Groningen kwaliteitsmetingen en mystery visits uitvoeren op onder andere de schoonmaakdienstverlening.

Met de resultaten van de metingen wordt vastgesteld in welke mate de leveranciers voldoen aan de vooraf gedefinieerde specificaties. Naast schoonmaak, gebeurt dat ook bij catering en beveiliging. Dat noemt Hospitality Consultants bundled auditing. Daarbij worden meerdere facilitaire diensten tegelijkertijd en op dezelfde wijze worden beoordeeld. "Dit levert een compleet en vergelijkbaar beeld op van de totale dienstverlening", aldus de consultants. "De eenduidige weergave van de resultaten en de goede vergelijkbaarheid besparen de opdrachtgever tijd. Bundled auditing leidt door synergie in de uitvoering ook tot lagere kosten."

Consortium
De uitkomsten van alle metingen worden weergegeven in een Facility Performance Monitor. De Facility Performance Monitor is een webbased tool en geeft direct inzicht in de prestaties van facilitaire diensten. De weergave van de metingen wordt van totaalniveau tot eisniveau per dienst weergegeven. Sinds 15 maart 2011 is de nieuwe, gezamenlijke huisvesting voor DUO en de Belastingdienst in Groningen in gebruik. Dat is een PPS-constructie waarin beide organisaties zich door de Rijksgebouwendienst laten vertegenwoordigen als opdrachtgever vanuit de Staat. Als opdrachtnemer treedt het consortium DUO2 op. Deze bestaat uit Strukton, Ballast Nedam en John Laing. Belangrijke onderaannemers zijn onder andere ISS en UNStudio. De PPS is aangegaan voor een periode van 20 jaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels