nieuws

Hospitality Group lanceert label voor opleidingen

Geen categorie

Hospitality Bloom is het nieuwe opleidings- en ontwikkelplatform voor professionals in hospitality-, facility en huisvestingsmanagement. Het betreft een initiatief van Hospitality Consultants. Hospitality Bloom verzorgt trainingen in hospitality, facility management en huisvesting. Op basis van open inschrijving en op maat voor organisaties en professionals samengesteld. De trainingen zijn georganiseerd rondom thema's en sluiten aan bij […]

Hospitality Bloom is het nieuwe opleidings- en ontwikkelplatform voor professionals in hospitality-, facility en huisvestingsmanagement. Het betreft een initiatief van Hospitality Consultants.

Hospitality Bloom verzorgt trainingen in hospitality, facility management en huisvesting.
Op basis van open inschrijving en op maat voor organisaties en professionals samengesteld. De trainingen zijn georganiseerd rondom thema's en sluiten aan bij alle actuele ontwikkelingen. Voorbeelden van trainingen zijn 'Slimmer in de keten', 'Scherpe facilitaire strategie' en 'Guest Journey'.

Meer informatie: http://www.hospitalitybloom.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels