nieuws

Kluwer brengt facilitaire bladen onder bij Vakmedianet

Geen categorie

Kluwer Nederland brengt de producten en activiteiten van Facilities, Secretaressen, HR, Arbo, OR onder bij een nieuwe eigenaar: Vakmedianet uit Bussum. Deze uitgeverij zal de merken Facto Magazine, Security Management, Service Management, Gids voor Personeelsmanagement, Arbo, OR Informatie, Management Support en bijbehorende spin-offs zoals congressen en trainingen, overnemen. De verkoop is een logische stap in de […]

Kluwer Nederland brengt de producten en activiteiten van Facilities, Secretaressen, HR, Arbo, OR onder bij een nieuwe eigenaar: Vakmedianet uit Bussum. Deze uitgeverij zal de merken Facto Magazine, Security Management, Service Management, Gids voor Personeelsmanagement, Arbo, OR Informatie, Management Support en bijbehorende spin-offs zoals congressen en trainingen, overnemen.

De verkoop is een logische stap in de uitvoering van de strategie van Kluwer.

Naar verwachting zal de verkoop begin juni afgerond zijn.

Met deze sterke merken kan Vakmedianet haar uitgeverij, die scherp gedefinieerde communities van professionals voorziet van relevant nieuws en achtergrondinformatie, verder uitbouwen.
Vakmedianet zal de activiteiten vanaf een andere locatie in Alphen aan den Rijn voortzetten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels