nieuws

Lennart Harpe voorgedragen als adviseur Externe Betrekkingen FMN

Geen categorie

Lennart Harpe, directeur-eigenaar van Pridair, wordt tijdens de ALV van FMN op 26 april a.s. in Breda voorgedragen als de nieuwe adviseur Externe Betrekkingen van de vereniging. Harpe heeft brede kennis en ervaring als ondernemer, bestuurder en adviseur. Hij is tevens actief als gastdocent, coach en procesbegeleider, heeft meer dan twintig jaar ervaring op het facilitaire vakgebied en […]

Lennart Harpe, directeur-eigenaar van Pridair, wordt tijdens de ALV van FMN op 26 april a.s. in Breda voorgedragen als de nieuwe adviseur Externe Betrekkingen van de vereniging.

Harpe heeft brede kennis en ervaring als ondernemer, bestuurder en adviseur. Hij is tevens actief als gastdocent, coach en procesbegeleider, heeft meer dan twintig jaar ervaring op het facilitaire vakgebied en is fractievoorzitter van de VVD in Delft. 

Als adviseur Externe Betrekkingen zal hij fungeren als klankbord, spiegel en adviseur van het Bestuur van FMN, in het bijzonder van de voorzitter en het bestuurslid Marketing & Communicatie.

Als de ALV akkoord gaat gaat de aanstelling per 1 juli 2012 in.

KLIK HIER voor het LinkedIn-profiel van Harpe.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels