nieuws

Nieuw: dossier Hospitality op Facto-website

Geen categorie

Sinds deze week is er een vierde dossier beschikbaar op de website van Facto Magazine: Hospitality. In dit dossier worden nieuwsberichten, artikelen, columns en agenda-items verzameld. Het dossier is de vierde in een reeks: eerder al verschenen de dossiers HNW, regie en duurzaamheid.   KLIK HIER om naar het dossier toe te gaan.  

Sinds deze week is er een vierde dossier beschikbaar op de website van Facto Magazine: Hospitality. In dit dossier worden nieuwsberichten, artikelen, columns en agenda-items verzameld. Het dossier is de vierde in een reeks: eerder al verschenen de dossiers HNW, regie en duurzaamheid.  

KLIK HIER om naar het dossier toe te gaan.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels