nieuws

Nieuwe contracten EW Facility Services

Geen categorie

EW Facility Services is onlangs aan het werk gegaan bij woningcorporatie Vidomes. Daarnaast is zij gestart bij de zes Nederlandse kantoorlocaties van Michael Page, bij drie Mövenpick hotels, de nieuwbouwlocatie van het CAK in Den Haag (foto) en het Regardz Airport Hotel Rotterdam. Bij Vidomes verzorgt het bedrijf de locaties in Delft, Leidschendam en Zoetermeer. […]

EW Facility Services is onlangs aan het werk gegaan bij woningcorporatie Vidomes. Daarnaast is zij gestart bij de zes Nederlandse kantoorlocaties van Michael Page, bij drie Mövenpick hotels, de nieuwbouwlocatie van het CAK in Den Haag (foto) en het Regardz Airport Hotel Rotterdam.

Bij Vidomes verzorgt het bedrijf de locaties in Delft, Leidschendam en Zoetermeer. De locaties van Michael Page die EW Facility Services onder zich heeft, bevinden zich Amsterdam, Rotterdam (twee), Utrecht, Eindhoven en Breda. De diensten die EW Facility Services uitvoert variëren van schoonmaakonderhoud en glasbewassing tot het leveren van sanitaire supplies. Michael Page was reeds bekend met de diensten van EW Facility Services als huurder van kantoorruimte in het WTC Amsterdam. Dat is een locatie waar het facilitaire bedrijf al sinds 2008 actief is. Met de drie partijen Vidomes, Michael Page en CAK is het bedrijf een samenwerking voor een periode van drie jaar aangegaan.

Hotels
Recent is EW Facility Services ook gestart bij drie Mövenpick hotels: Amsterdam City Centre, Den Haag-Voorburg en Den Bosch. Zij verzorgt daar onder andere het schoonmaakonderhoud van de in totaal 625 hotelkamers, algemene dienst, linnenbeheer en turn-down service. Professionaliteit en duurzaamheid waren volgens het bedrijf de doorslaggevende factoren voor Mövenpick om na een uitgebreid offertetraject het contract te gunnen. Daarnaast kreeg EW Facility Services de gunning voor Regardz Airport Hotel Rotterdam. Het schoonmaakonderhoud van de 99 hotelkamers, algemene dienst, verzorgen van het linnenbeheer, de minibar en zalenschoonmaak behoren tot de werkzaamheden. Ook zet EW Facility Services avondkamermeisjes in. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor de nalooprondes van het sanitair. Met Mövenpick en Regardz Airport Hotel Rotterdam is een samenwerking voor minimaal twee jaar aangegaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels