nieuws

Security Management 4: thema sociale veiligheid

Geen categorie

Deze week verschijnt Security Management nummer 4. Daarin veel aandacht voor het actuele thema sociale veiligheid met onder andere artikelen over een drietal trends in het sociale veiligheidsbeleid die voortvloeien uit de maatschappelijke tendensen, over handhaving & toezicht en de rol die beveiligingsbedrijven daarbij kunnen spelen voor gemeenten, en een succesvolle praktijkcase over de inzet […]

Deze week verschijnt Security Management nummer 4. Daarin veel aandacht voor het actuele thema sociale veiligheid met onder andere artikelen over een drietal trends in het sociale veiligheidsbeleid die voortvloeien uit de maatschappelijke tendensen, over handhaving & toezicht en de rol die beveiligingsbedrijven daarbij kunnen spelen voor gemeenten, en een succesvolle praktijkcase over de inzet van particuliere toezichthouders in de Amsterdamse Transvaalbuurt.

Daarnaast ook een interessant artikel over winkeldiefstalpreventie, waarin wordt gepleit voor een gedragswetenschappelijke, integrale benadering in de bestrijding van winkeldiefstal. En ook de tweede aflevering van de nieuwe rubriek Young professional, waarin Stijn Merkelbach (branch manager Securitas) zich presenteert.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels