nieuws

6100 producten op Inkoopwijzer duurzame kantoorproducten

Geen categorie

Zowel 3M, BührmannUbbens als Bura zijn sinds 1 januari 2012 lid van Sustainable Office. Hierdoor staat het aantal deelnemende bedrijven aan de inkoopwijzer voor duurzame kantoorartikelen op 19. Het aantal producten op de Inkoopwijzer duurzame kantoorproducten is inmiddels gestegen naar 6100.  Op de website Sustainable Office kunnen eindgebruikers producten vinden die voldoen aan de criteria […]

Zowel 3M, BührmannUbbens als Bura zijn sinds 1 januari 2012 lid van Sustainable Office. Hierdoor staat het aantal deelnemende bedrijven aan de inkoopwijzer voor duurzame kantoorartikelen op 19. Het aantal producten op de Inkoopwijzer duurzame kantoorproducten is inmiddels gestegen naar 6100. 

Op de website Sustainable Office kunnen eindgebruikers producten vinden die voldoen aan de criteria van AgentschapNL.
De website geeft inkopers een handvat om snel duurzame kantoorartikelen in te kopen. De producten kunnen via diverse zoekopdrachten worden gezocht: op productnaam, EAN-code en leveranciersnaam. Bij de producten staat een korte en lange omschrijving van het product.

http://www.sustainable-office.eu/

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels