nieuws

Bram Lorist wint EW|Saxion Ondernemers Award

Geen categorie

Bram Lorist heeft met zijn bedrijf KLOOK-design, een custom eettafellijn, de derde editie van de EW|Saxion Ondernemers Award gewonnen. Hij wint hiermee 5.000 euro en een jaar lang professionele begeleiding door Eric Wentink, eigenaar van EW Facility Services. Ook reikte de jury een stimuleringsprijs van 2.000 euro uit aan Veranika Ramanouskaya met haar bedrijf VE.RA […]

Bram Lorist heeft met zijn bedrijf KLOOK-design, een custom eettafellijn, de derde editie van de EW|Saxion Ondernemers Award gewonnen. Hij wint hiermee 5.000 euro en een jaar lang professionele begeleiding door Eric Wentink, eigenaar van EW Facility Services.

Ook reikte de jury een stimuleringsprijs van 2.000 euro uit aan Veranika Ramanouskaya met haar bedrijf VE.RA Field Marketing. Zij helpt Europese en Amerikaanse bedrijven bij hun sales- en marketingactiviteiten op de Russische en Wit-Russische markt.

De Award is een initiatief van oud-Saxion student Eric Wentink, eigenaar en oprichter van EW Facility Services, en Saxion.
Wentink startte zijn bedrijf in Zutphen in 1992 en is inmiddels uitgegroeid tot nummer zeven op de Nederlandse markt van facilitaire aanbieders.
De totale omzetportefeuille van EW Facility Services bedroeg in 2011 64,5 miljoen euro. Het aantal medewerkers is bijna 3500.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels