nieuws

European Cleaning Journal schetst beeld van Nederlandse markt

Geen categorie

The European Cleaning Journaal (ECJ) besteedt in haar april- en meinummer uitgebreid aandacht aan de schoonmaakbranche in Nederland. "Challenging times ahead." Met die kop geeft het blad een beeld van de sector. ECJ sprak met verschillende personen in de branche, waaronder Ronald Bruins, hoofdredacteur van Service Management. Daarnaast komen Melanie Klerx van OSB, Charles Scholte […]

The European Cleaning Journaal (ECJ) besteedt in haar april- en meinummer uitgebreid aandacht aan de schoonmaakbranche in Nederland. "Challenging times ahead." Met die kop geeft het blad een beeld van de sector.

ECJ sprak met verschillende personen in de branche, waaronder Ronald Bruins, hoofdredacteur van Service Management. Daarnaast komen Melanie Klerx van OSB, Charles Scholte van SVS en Simon van Dijk van Exclusiva aan bod. Conclusie van de marktexperts is dat de markt aan het krimpen is, waardoor de marges ook onder druk komen.    

Klik hier voor het hele artikel (in het Engels).    

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels