nieuws

EW Facility Services ontvangt keurmerk topsportvriendelijke werkgever

Geen categorie

EW Facility Services trapte onlangs op hotel en congrescentrum Papendal af met een kick-off voor de EW Facility Services Running Challenge. Dat is volgens EW een nieuw sportief initiatief. Doel is het verhogen van de vitaliteit van medewerkers door hardlooptrainingen te faciliteren. Daarbij wordt samen toegewerkt naar deelname aan de Arnhemse Bridge to Bridge loop […]

EW Facility Services trapte onlangs op hotel en congrescentrum Papendal af met een kick-off voor de EW Facility Services Running Challenge.

Dat is volgens EW een nieuw sportief initiatief. Doel is het verhogen van de vitaliteit van medewerkers door hardlooptrainingen te faciliteren. Daarbij wordt samen toegewerkt naar deelname aan de Arnhemse Bridge to Bridge loop op 9 september. Samen met ex-Olympisch atleet Marko Koers en professionele hardlooptrainers werden onlangs vast de eerste meters gemaakt. Diezelfde dag ontving EW Facility Services uit handen van Bram Ronnes, zelf oud-topsporter, het keurmerk topsportvriendelijke werkgever. Door het aannemen van topbasketbalster Anouk Biesters, deze zomer uitkomend voor het Nederlands team in de kwalificaties voor het EK van 2013, verdient EW Facility Services het keurmerk.

Geen onbekende
Marko Koers en EW Facility Services gingen al eerder een sportieve samenwerking aan. In 2011 trainde hij een groep van 40 medewerkers van EW Facility Services voor de Nijmeegse Zevenheuvelenloop. De samenwerking is beide partijen goed bevallen en daarom is voor het jaar 2012 gezocht naar een nieuwe uitdaging. De keus is gevallen op de Bridge to Bridge Arnhem, een loop die door de vele afstanden haalbaar is voor een groot publiek. EW Facility Services hoopt dan ook het aantal deelnemers van vorig jaar te overtreffen. Op de foto van links naar rechts: Marko Koers, Henk den Hollander, algemeen directeur EW Facility Services, Marco Vriezekolk, financieel directeur, Bram Ronnes en Bas Haagen, commercieel directeur EW Facility Services.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels