nieuws

EW Facility Services scoort drie gunningen van hotels

Geen categorie

EW Facility Services heeft drie gunningen bekendgemaakt. Het schoonmaakbedrijf is gestart bij het nieuwe  Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen (foto), bij het Hampshire Hotel in Blankenberge (Belgie) en bij het Sir Plantin Hotel in Antwerpen (eveneens België). EW Facility Services startte onlangs bij het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen. Dit hotel telt […]

EW Facility Services heeft drie gunningen bekendgemaakt. Het schoonmaakbedrijf is gestart bij het nieuwe  Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen (foto), bij het Hampshire Hotel in Blankenberge (Belgie) en bij het Sir Plantin Hotel in Antwerpen (eveneens België).

EW Facility Services startte onlangs bij het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen. Dit hotel telt zes verschillende panden, samen onderdeel van het zeemansdorpje onder de naam Het Nautisch Kwartier. Dit kwartier is gebouwd in de stijl van de achttiende eeuw en gelegen aan het Gooimeer. Het is het zesde Fletcher Hotel waar EW Facility Services haar facilitaire dienstverlening uitvoert. Het bedrijf verzorgt onder andere het schoonmaakonderhoud, de algemene dienst, de linnenlogistiek en de distributie van spullen voor gasten.

België
EW Facility Services België startte onlangs met het schoonmaakonderhoud van 53 hotelkamers bij Hampshire Hotel in Blankenberge, gelegen aan de boulevard van de gelijknamige badplaats. Daarnaast is EW Facility Services België gestart met schoonmaakonderhoud van de 110 hotelkamers en algemene ruimtes bij Sir Plantin Hotel Antwerp. Het contract is aangegaan voor een periode van drie jaar. Tevens verzorgt EW Facility Services de logistiek van linnen voor dit hotel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels