nieuws

Finalisten EW|Saxion Ondernemers Award bekend

Geen categorie

De finalisten van de EW|Saxion Ondernemers Award zijn bekend. Zij strijden om de titel Beste student ondernemer van Saxion 2012. De winnaar ontvangt van EW Facility Services € 5.000 en een jaar lang begeleiding door professionals op het gebied van ondernemen. De finalisten zijn Robert Dijks en Soraya Petzold (VintChange.com), Shandrick Elodia (Sabee), Paul van […]

De finalisten van de EW|Saxion Ondernemers Award zijn bekend. Zij strijden om de titel Beste student ondernemer van Saxion 2012. De winnaar ontvangt van EW Facility Services € 5.000 en een jaar lang begeleiding door professionals op het gebied van ondernemen.

De finalisten zijn Robert Dijks en Soraya Petzold (VintChange.com), Shandrick Elodia (Sabee), Paul van Haaren en Rowin Winkels (Flyboarden.nl), Bram Lorist (Klookdesign) en
Veranika Ramonouskaya (VE.RA Fieldmarketing).

Finaledag
De finaledag van de EW|Saxion Ondernemers Award is op woensdag 9 mei aanstaande tijdens het Innovatiecongres Innoversum in Enschede.
De jury zal naar aanleiding van een individueel vraaggesprek met iedere kandidaat achter de schermen en een presentatie ten voorstaan van het publiek, de winnaar kiezen.

Initiatiefnemers
De EW|Saxion Ondernemers Award is een initiatief van oud Saxion student Eric Wentink, eigenaar en oprichter van EW Facility Services, en Saxion. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels