nieuws

Hoe kan FM de prestaties van een organisatie beïnvloeden?

Geen categorie

Hoe kan FM de prestaties van de organisatie beïnvloeden in termen van arbeidsmarkt, arbeidsproductiviteit, commercie en imago? Deze vraag staat centraal tijdens een workshop op het Facto Congres op 5 juni a.s. in de Reehorst in Ede. Het primaire doel van een facilitaire organisatie is maximale waarde toevoegen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen van […]

Hoe kan FM de prestaties van de organisatie beïnvloeden in termen van arbeidsmarkt, arbeidsproductiviteit, commercie en imago? Deze vraag staat centraal tijdens een workshop op het Facto Congres op 5 juni a.s. in de Reehorst in Ede.

Het primaire doel van een facilitaire organisatie is maximale waarde toevoegen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen van een organisatie. Daartoe kan IFM als organisatiemodel worden gehanteerd. Daarbij is het zaak IFM als business case te beschouwen.
Hierin gaat het niet om ‘kosten' versus ‘kwaliteit', maar over Total Cost of Ownership (TCO) ten opzichte van de waarde voor de organisatie in domeinen als:
– arbeidsmarkt;
– arbeidsproductiviteit;
– commercie en
– imago.

De drie sprekers gaan in hun workshop samen met de deelnemers in op de bijdrage van Integraal facility management op de prestaties van een organisatie.

Sprekers
Rogier Verbeek, algemeen directeur Facilicom Facility Solutions
Michel de Krieger, regiodirecteur West bij YER (Young Executive Recruitment)
Rob Veeke, partner bij Significant

Tijdens het congres (met als thema: 'De meerwaarde van FM') staan 11 workshops, 2 lezingen een een unieke muzikale verrassingsact op het programma. Rond 175 mensen worden verwacht!

Meer informatie over het congres en aanmelden? KLIK HIER! 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels