nieuws

Informatiebeveiliging in de zorg

Geen categorie

Sinds jaar en dag geeft International Management Forum al een schriftelijke cursus uit met de titel ‘Informatiebeveiliging in de Praktijk’. Vanwege de grote belangstelling en specifieke vraagstelling uit de zorgsector hebben wij voor u nu een cursus op maat gemaakt. De cursus is samengesteld door een gezelschap van topdeskundigen, werkzaam in verschillende posities in het vakgebied. Zij hebben voor u de theorie praktisch toepasbaar gemaakt met vele voorbeelden uit de zorgpraktijk en zij hebben niet geaarzeld om stelling te nemen in tal van actuele vraagstukken uit de praktijk. Verrassende invalshoeken zoals digitale duurzaamheid worden niet gemeden; want hoe staat het bv. straks met de continuïteit van uw elektronisch opgeslagen foto’s als uw PACS leverancier ophoudt te bestaan?

Wanneer: 21-06-2012
Waar: Thuisstudie
Kosten: 1895,-
Organisatie: International Management Forum
Meer informatie:
http://www.imf-online.com/vakgebieden/IT_security/Informatiebeveiliging_in_de_Zorg.php
info@imf-online.com, 040 246 0220

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels