nieuws

Kick-off EW Facility Services Running Challenge

Geen categorie

Op dinsdag 8 mei heeft EW Facility Services op Papendal afgetrapt met de kick-off voor de EW Facility Services Running Challenge. Een nieuw sportief initiatief om de vitaliteit van medewerkers te bevorderen met als doel aan de Arnhemse Bridge to Bridge-loop op 9 september deel te nemen. Samen met ex-Olympisch atleet Marko Koers en professionele […]

Op dinsdag 8 mei heeft EW Facility Services op Papendal afgetrapt met de kick-off voor de EW Facility Services Running Challenge. Een nieuw sportief initiatief om de vitaliteit van medewerkers te bevorderen met als doel aan de Arnhemse Bridge to Bridge-loop op 9 september deel te nemen.

Samen met ex-Olympisch atleet Marko Koers en professionele hardlooptrainers werden op 8 mei vast de eerste meters gemaakt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels