nieuws

King en starter KOnVO tekenen overeenkomst

Geen categorie

King Nederland en het onlangs gestarte KOnVO Schoonmaakproducten gaan samen de markt op. Twee speerpunten van de samenwerking zijn sanitair en hygiëneproducten. KOnVO opende onlangs haar deuren en wil zich profileren als professionele toeleverancier voor alles op het gebied van schoonmaak. King is totaalleverancier van schoonmaakmiddelen en -materialen, facilitaire en semi-medische verbruiksartikelen. "Vanwege het uitgebreide […]

King Nederland en het onlangs gestarte KOnVO Schoonmaakproducten gaan samen de markt op. Twee speerpunten van de samenwerking zijn sanitair en hygiëneproducten.

KOnVO opende onlangs haar deuren en wil zich profileren als professionele toeleverancier voor alles op het gebied van schoonmaak. King is totaalleverancier van schoonmaakmiddelen en -materialen, facilitaire en semi-medische verbruiksartikelen. "Vanwege het uitgebreide assortiment en de mogelijkheden wat betreft ondersteuning en advies hebben we bewust gekozen voor King", aldus Wim Kok van KOnVO. Van links naar rechts op de foto: Wim Kok (KOnVO), Ton van Duyn (King), Rieks Vos (KOnVO) en Menno de Koe (King). Voor meer informatie, zie www.king.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels