nieuws

King Nederland en academische ziekenhuizen samen verder

Geen categorie

King Nederland en de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) hebben onlangs een contract getekend voor de levering van een breed pakket aan facilitaire disposables, semi-medische disposables en tableware. Op basis van een openbare Europese aanbesteding heeft de NFU, bestaande uit een groep van negen samenwerkende gezondheidszorginstellingen (UMC Utrecht, Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn, […]

King Nederland en de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) hebben onlangs een contract getekend voor de levering van een breed pakket aan facilitaire disposables, semi-medische disposables en tableware.

Op basis van een openbare Europese aanbesteding heeft de NFU, bestaande uit een groep van negen samenwerkende gezondheidszorginstellingen (UMC Utrecht, Diakonessenhuis Utrecht, Zeist en Doorn, UMC St Radboud,  Academisch Ziekenhuis Maastricht, UMC Groningen, VUmc  en GGZ InGeest), het uitgebreide productenpakket aan King Nederland gegund. King had al een samenwerking met het LUMC, AMC en het Erasmus MC. De leverancier is nu dus preferred supplier voor alle academische ziekenhuizen in Nederland. King voorziet de medische centra van hygiëne- en keukendisposables, klein keukenmateriaal, tableware, schoonmaakmiddelen, hulpmaterialen voor de schoonmaak, medische producten, plastic zakken en andere, uiteenlopende producten. NFU zegt dat de juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs, het brede assortiment en de aanwezige productkennis van belang is geweest voor de gunning van deze tender.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels