nieuws

Mommers trots op 14 vakgeschoolde schoonmakers

Geen categorie

Mommers Schoonmaakservice is trots op 14 nieuwe SVS-vakgeschoolde schoonmaakmedewerkers. De derde groep medewerkers is geslaagd voor de Basisopleiding Schoonmaken en de module Traditioneel van SVS. Onlangs ontvingen de geslaagden hun diploma tijdens een feestelijke diploma-uitreiking op het kantoor van Mommers Schoonmaakservice.

Mommers Schoonmaakservice is trots op 14 nieuwe SVS-vakgeschoolde schoonmaakmedewerkers.

De derde groep medewerkers is geslaagd voor de Basisopleiding Schoonmaken en de module Traditioneel van SVS. Onlangs ontvingen de geslaagden hun diploma tijdens een feestelijke diploma-uitreiking op het kantoor van Mommers Schoonmaakservice.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels