nieuws

Ook GGD Zuid-Holland Zuid heeft tekort

Geen categorie

Net als de GGD Zuid-Holland West heeft de GGD Zuid-Holland Zuid een gat in de begroting. Dat zei een woordvoerster. De GGD Zuid-Holland Zuid komt ruim 2,3 miljoen euro tekort. De GGD Zuid-Holland Zuid heeft te maken met een restschuld uit 2010 en 2011. ‘Daarnaast wordt de gezondheidszorg voor 4- tot 19-jarigen overgedragen aan twee […]

Net als de GGD Zuid-Holland West heeft de GGD Zuid-Holland Zuid een gat in de begroting. Dat zei een woordvoerster. De GGD Zuid-Holland Zuid komt ruim 2,3 miljoen euro tekort.

De GGD Zuid-Holland Zuid heeft te maken met een restschuld uit 2010 en 2011. ‘Daarnaast wordt de gezondheidszorg voor 4- tot 19-jarigen overgedragen aan twee organisaties in Zuid-Holland Zuid. Dat is ook een grote kostenpost'', aldus de woordvoerster, die aangaf dat ze hopen dit jaar weer op nul uit te komen. ‘En in 2013 hopen we weer meer ruimte te hebben.'

Woensdag werd bekend dat de GGD Zuid-Holland West in acute financiële problemen zit. De afdeling draaide een verlies van 2,5 miljoen euro in 2011. Daar loopt een intern onderzoek naar de financiële perikelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels