nieuws

Qlean-tec versterkt verkoopteam

Geen categorie

Qlean-tec heeft haar verkoopteam versterkt met twee nieuwe medewerkers. Patrick de Meijere is als rayonmanager in de regio's Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van de R-Clean en S-Clean productlijnen. Deze ijn gericht op met de name de institutionele sector en voedingsmiddelenindustrie. Dingeman van Bochove (foto) is als junior accountmanager in […]

Qlean-tec heeft haar verkoopteam versterkt met twee nieuwe medewerkers.

Patrick de Meijere is als rayonmanager in de regio's Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van de R-Clean en S-Clean productlijnen. Deze ijn gericht op met de name de institutionele sector en voedingsmiddelenindustrie. Dingeman van Bochove (foto) is als junior accountmanager in dienst getreden voor de regio Amsterdam. Tevens zal hij merchandiser taken verrichten in de regio's Noord-Holland en Midden Nederland. Daar heeft hij een adviserende rol naar vooral tankstations en retail.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels