nieuws

VSR meet kwaliteitsbeleving tijdens ISSA/Interclean

Geen categorie

Kennisinstituut VSR gaat tijdens de vakbeurs ISSA/Interclean de kwaliteitsbeleving van gebruikers van vijf toiletgroepen meten. De vereniging doet dat aan de hand van terminals met een touchscreen. Daarop kunnen gebruikers met een cijfer tussen 1 en 10 aangeven hoe ze de schoonmaak van het toilet waarderen.   De mening over de kwaliteitsbeleving van de schoonmaak is […]

Kennisinstituut VSR gaat tijdens de vakbeurs ISSA/Interclean de kwaliteitsbeleving van gebruikers van vijf toiletgroepen meten. De vereniging doet dat aan de hand van terminals met een touchscreen. Daarop kunnen gebruikers met een cijfer tussen 1 en 10 aangeven hoe ze de schoonmaak van het toilet waarderen.  

De mening over de kwaliteitsbeleving van de schoonmaak is volgens het schoonmaak kennisinstituut VSR belangrijk voor een optimale inrichting van het schoonmaakprogramma en voor de communicatie tussen opdrachtgever en schoonmaakorganisatie. Om de kwaliteit van de schoonmaak objectief en onafhankelijk vast te kunnen stellen is het VSR kwaliteitsmeetsysteem (VSR-KMS) van oudsher de methode voor een betrouwbare kwaliteitsmeting van de professionele schoonmaak. Aanvullend daarop, biedt VSR tijdens Interclean voor het eerst de mogelijkheid om de schoonmaakbeleving van de gebruiker te meten.

Direct online
Daartoe heeft VSR in samenwerking met de Amsterdam RAI bij vijf toiletgroepen in de Amsterdam RAI, terminals geplaatst. Via een touchscreen kunnen gebruikers met een cijfer tussen 1 en 10 aangeven hoe ze de schoonmaak van het toilet waarderen. Omdat deze terminals in verbinding staan met het internet kunnen de resultaten direct online door de belanghebbenden worden bekeken. Tijdens de hele dag kan die beoordeling van de schoonmaak door de gebruikers ook live via een beeldscherm op de VSR-stand worden gevolgd. De VSR-stand (EL.01) bevindt zich in het Elicium-gebouw, de locatie waar de centrale registratie voor Interclean 2012 plaatsvindt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels