nieuws

Aantal ondertekenaars code stijgt boven 600 uit

Geen categorie

De commissie achter de code verantwoordelijk marktgedrag houdt op 14 juni een regionale ondertekening. Tijdens deze bijeenkomst tekenen Bureau van der Meijden, Enexis, FVH Facility, Latten Dienstverlening, M.B. Schoonmaak en Bedrijfsdiensten, M.B. Glas- en Gevelonderhoud, M.B. Industriële Reiniging, Seiso en SNS Reaal de code.   Kees Blokland, commissievoorzitter verantwoordelijk marktgedrag, opent de regionale ondertekening en kijkt […]

De commissie achter de code verantwoordelijk marktgedrag houdt op 14 juni een regionale ondertekening. Tijdens deze bijeenkomst tekenen Bureau van der Meijden, Enexis, FVH Facility, Latten Dienstverlening, M.B. Schoonmaak en Bedrijfsdiensten, M.B. Glas- en Gevelonderhoud, M.B. Industriële Reiniging, Seiso en SNS Reaal de code.  

Kees Blokland, commissievoorzitter verantwoordelijk marktgedrag, opent de regionale ondertekening en kijkt terug op het ontstaan van de code. Hij zet uiteen wat de code in de praktijk inhoudt. De organisaties die ondertekenen geven vervolgens aan met welk doel zij de code ondertekenen. Net als bij iedere regionale ondertekening is er ruimte om van gedachten te wisselen over hoe men de code in de beleidsvoering kan integreren en hoe deze praktisch kan worden ingevuld, onder meer in de vorm van de verplichte zelfverklaring. Sinds de introductie van de code verantwoordelijk marktgedrag in juni 2011 hebben meer dan 600 organisaties de code onderschreven. Onder hen ASML, Coca Cola, Delta Lloyd Groep, Erasmus Medisch Centrum, Gilde Opleidingen, Rockwool en Universiteit Utrecht. De volledige tekst van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwasserbranche is te vinden op www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl. Organisaties die deel uitmaken van de commissie zijn: de OSB, VMS FMN, CNV Vakmensen, FNV Bondgenoten, ROC Friese Poort, Erasmus Medisch Centrum, NS, Schiphol, F-MEX en de Rijksoverheid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels