nieuws

Aarion wordt onderdeel van Visschedijk Facilitair

Geen categorie

Aarion Schoonmaakorganisatie uit Borne is onderdeel geworden van Visschedijk Facilitair uit Oldenzaal. De directies van de bedrijven zijn dat overeengekomen. Bert Oude Lansink van Aarion is enthousiast. "Door ons aan te sluiten bij Visschedijk Facilitair kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers maximaal gebruikmaken van de aanwezige expertise binnen Visschedijk. Ik heb me geruime tijd […]

Aarion Schoonmaakorganisatie uit Borne is onderdeel geworden van Visschedijk Facilitair uit Oldenzaal. De directies van de bedrijven zijn dat overeengekomen.

Bert Oude Lansink van Aarion is enthousiast. "Door ons aan te sluiten bij Visschedijk Facilitair kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers maximaal gebruikmaken van de aanwezige expertise binnen Visschedijk. Ik heb me geruime tijd bezig gehouden met de vraag op welke wijze de toekomst van de Aarion-organisatie het beste gewaarborgd zou zijn. Voor zowel onze klanten als onze medewerkers biedt deze stap nieuwe kansen." De activiteiten van Aarion bestaan uit zowel dagelijkse- als gespecialiseerd schoonmaakonderhoud en bedrijfsdiensten. Voor de werkgelegenheid van de 85 betrokken medewerkers heeft de overname geen consequenties.

Ontwikkeling
Hilco Kok en Erwin Wigbold, samen de directie van Visschedijk Facilitair, zeggen dat deze stap past in de gewenste ontwikkeling van het bedrijf. "Wij zijn blij met Aarion. De mooie klantenportefeuille, de expertise van specialistische schoonmaak en de kwaliteit van de medewerkers is een goede aanvulling voor onze organisatie. Visschedijk Facilitair versterkt hiermee haar positie als regionale facilitaire dienstverlener met een sociaalmaatschappelijk profiel." Het dienstenaanbod van Visschedijk Facilitair bestaat naast schoonmaak uit catering-, hoveniers- en bijbehorende servicewerkzaamheden. Het bedrijf biedt werkgelegenheid aan circa 1.300 medewerk(st)ers in Oost en Noord Nederland.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels