nieuws

Chirurgen definitief weg bij Maasziekenhuis

Geen categorie

Twee chirurgen van het Maasziekenhuis in Boxmeer die in conflict zijn geraakt met collega's, vertrekken definitief. Het ziekenhuis en de chirurgen hebben besloten dat ze per direct uit elkaar gaan, zo staat vrijdag in een gezamenlijke verklaring. Twee maanden geleden werden de chirurgen geschorst omdat er een probleem in de samenwerking ontstond. Het duo dwong […]

Twee chirurgen van het Maasziekenhuis in Boxmeer die in conflict zijn geraakt met collega's, vertrekken definitief. Het ziekenhuis en de chirurgen hebben besloten dat ze per direct uit elkaar gaan, zo staat vrijdag in een gezamenlijke verklaring.

Twee maanden geleden werden de chirurgen geschorst omdat er een probleem in de samenwerking ontstond. Het duo dwong terugkeer af met een rechtszaak, maar werd vrijwel direct opnieuw geschorst.

Vrijdagochtend zou een nieuw kort geding dienen maar dat is niet meer doorgegaan, liet een ziekenhuiswoordvoerder weten. Over een eventuele financiële vergoeding aan de chirurgen doen de partijen geen mededelingen.

Het ziekenhuis neemt contact op met de patiënten die tot voor kort onder behandeling stonden bij de twee specialisten en wil snel weer een vast team chirurgen hebben, aldus de verklaring.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels