nieuws

Coöoperatieziekenhuizen delen deze zomer zorgprofessionals dmv Flexzorg app

Geen categorie

Omdat het in de vakantiemaanden vaak lastig is een volledige bezetting te hebben, helpen de Coöperatieziekenhuizen (Bronovo, Medisch Centrum Haaglanden, Groene Hart Ziekenhuis, Lange Land Ziekenhuis) elkaar de zomer door. Hun zorgprofessionals kunnen vanaf nu tot en met 30 september extra diensten draaien. Niet alleen bij hun eigen werkgever, maar ook bij de andere drie […]

Omdat het in de vakantiemaanden vaak lastig is een volledige bezetting te hebben, helpen de Coöperatieziekenhuizen (Bronovo, Medisch Centrum Haaglanden, Groene Hart Ziekenhuis, Lange Land Ziekenhuis) elkaar de zomer door. Hun zorgprofessionals kunnen vanaf nu tot en met 30 september extra diensten draaien. Niet alleen bij hun eigen werkgever, maar ook bij de andere drie ziekenhuizen.

Al het zorgpersoneel van de Coöperatieziekenhuizen kan zich bij het Flexbureau aanmelden om extra diensten te werken. Via de Flexapp kunnen zij zien wanneer extra diensten nodig zijn. Met versterking vanuit andere ziekenhuizen kunnen bedden en afdelingen open blijven, zodat patiënten ook tijdens de dikwijls schaarse bezetting in de zomerperiode in het eigen ziekenhuis kunnen worden geholpen. Als tegenprestatie voor de extra inzet maken medewerkers naast uiteraard de uitbetaling van de uren ook kans op een iPad3 of 500 euro bruto.

De Flexzorg app is een initiatief van Dutch Communications Group en wordt met kennis en capaciteit ondersteund door VvAA.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels