nieuws

Extra parallelsessie Nationale Controllersdag: De illusie van control?

Geen categorie

In moeilijker tijden willen we allemaal graag in control zijn. 'Never waste a good crisis' is het devies. Enterprise risk management, meer regelgeving en geavanceerde IT-oplossingen lijken hiervoor ook goede mogelijkheden te bieden. Maar kan dit altijd wel, of is er sprake van één grote illusie? Op deze vragen richt zich de ingelaste keuzesessie van professsor dr. Oscar van Leeuwen RA op de Nationale Controllersdag 2012, die op 12 juni aanstaande zal plaatsvinden in het Spant! in Bussum.

Van Leeuwen is hoogleraar Bestuurlijke Informatieverzorging aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is auteur van diverse publicaties op het gebied van control en corporate governance. Tevens is hij ontwerper van het tolmodel en hoofdauteur van de bekende serie Starreveld e.a. Daarnaast is Van Leeuwen betrokken bij een aantal ondernemingen binnen de Tacstone groep: als partner is hij verantwoordelijk voor Tacstone Capital, het private equity fund van de Tacstone groep. Als adviseur is hij betrokken bij Stantson, adviesbureau op het gebied van control en risicomanagement.

U kunt zich nog inschrijven op www.kluwerfinancieelmanagement.nl/controllersdag. Heeft u zich al ingeschreven, maar wilt u nog switchen van keuzesessie, dan kunt u dat per mail doorgeven aan infocongressen@kluwer.nl. Geef dan wel even duidelijk aan met welke sessie u switcht. De presentatie van professor van Leeuwen vindt plaats in de eerste ronde keuzesessies: van 14.05 tot 15.00 uur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels