nieuws

Facilicom tekent code duurzame eindgebruiker

Geen categorie

Facilicom Facility Solutions heeft als een van de eerste bedrijven in Nederland zijn handtekening gezet onder de gedragscode voor duurzame eindgebruikers. De gedragscode is een initiatief van FMN en de Dutch Green Building Council (DGBC). Deze heeft als doel het gezamenlijk stimuleren van de verduurzaming van de werkomgeving en het versnellen van de verduurzaming van […]

Facilicom Facility Solutions heeft als een van de eerste bedrijven in Nederland zijn handtekening gezet onder de gedragscode voor duurzame eindgebruikers. De gedragscode is een initiatief van FMN en de Dutch Green Building Council (DGBC).

Deze heeft als doel het gezamenlijk stimuleren van de verduurzaming van de werkomgeving en het versnellen van de verduurzaming van gebouwen. Wim Ledder, voorzitter van Facility Management Nederland (FMN) en mede initiatiefnemer van de code: "Met de ondertekening van de code geeft Facilicom Facility Solutions aan dat duurzaamheid van de werkomgeving in het beleid van de organisatie is opgenomen." Rogier Verbeek, directeur van Facilicom Facility Solutions en mede-initiatiefnemer van de code, hecht grote waarde aan duurzaamheid. "Maar je moet er niet ongepast mee koketteren", vindt Verbeek. "Facilicom is een familiebedrijf dat uit zichzelf al duurzaam is. Ik zie de code meer als een van de vele bouwsteentjes om bewustzijn te creëren bij medewerkers en om te communiceren waar we mee bezig zijn. Bij Facilicom hebben we overigens nooit specifiek op duurzaamheid gestuurd. We hebben beslissingen genomen uit bedrijfsmatig perspectief. Dat die beslissingen ook goed zijn voor de duurzaamheid is mooi meegenomen", aldus Verbeek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels