nieuws

ISS winnaar Facility Open Zeilregatta

Geen categorie

ISS Integrated Facility Services is winnaar geworden van de Facility Open Zeilregatta, de jaarlijkse zeilrace georganiseerd door Corparate Facility Partners. Afgelopen vrijdag 8 juni, streden 13 teams om de felbegeerde wisselbeker tijdens misschien wel de meest heftige Facility Open aller tijden. Tijdens het oefenen van 3 eerste wedstrijdstarts in de ochtend, merkten de 140 deelnemers […]

ISS Integrated Facility Services is winnaar geworden van de Facility Open Zeilregatta, de jaarlijkse zeilrace georganiseerd door Corparate Facility Partners. Afgelopen vrijdag 8 juni, streden 13 teams om de felbegeerde wisselbeker tijdens misschien wel de meest heftige Facility Open aller tijden.

Tijdens het oefenen van 3 eerste wedstrijdstarts in de ochtend, merkten de 140 deelnemers dat wedstrijdzeilen een enerverende bezigheid is.
Vanwege de heftige weersomstandigheden werd met de schippers besloten om tijdens de wedstrijd te zeilen met alleen het voorzeil. Dit maakte de wedstrijd zeker niet minder spannend!

Na een spannende start en een sportieve eerste ronde, kregen de teams het zwaar te verduren vanwege een overtrekkende bui. Dit ging gepaard met harde windstoten, waardoor de wedstrijd niet helemaal kon worden uitgevaren.

Uitslag

De einduitslag van de regatta is de tussenpositie van de boten na 1 ronde. Nadat iedereen veilig en vol adrenaline terug aan wal was, en de jury zich had beraad, bleek dat de winnaar van vorig jaar wederom de eerste prijs mee naar huis kon nemen:

1  ISS Integrated Facility Services ( Fox)

2  Zonneman  (Magic)

3 Desso  (Batfish)

4  Yask  (Brainwash)

5  ANWB   (Aramis)

6  CFP team 1  (Knight of Hamble)

7  CFP team 2  (Mare Nostra)

8  FMN team 1 (Panta Rhei)

9  Essent   (Pozetto D'Oro)

10  AAFM (Sorriso)

11  Staples ( Madate)

12  Hectas  (Naruna)

13  FMN team 2  (Lady B)

Verder werden nog meer prijzen verdeeld, onder andere de prijs voor de snelste starter door FMN. Het stoerste team dit jaar was Zonneman en Essent (het team met de meeste vrouwen) ontving een pakket ananassen en biologische wijn.
De poedelprijs was voor het team van FMN vanwege een gescheurd zeil.

Foto's van de dag zijn gemaakt door Rob Bonte en te vinden op http://www.cfp.nl/.

De volgende CFP Facility Open is in een ander jasje gestoken.
Deze ‘Summernight' Facility Open zal plaatsvinden op donderdagavond 6 juni 2013.
De voorinschrijvingen hiervoor zijn geopend en inschrijven kan via info@cfp.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels