nieuws

Menzis beloont deskundigheid verpleegkundigen

Geen categorie

Zorgverzekeraar Menzis stelt in zijn inkoopbeleid voor 2013 verpleeg- en verzorgingstehuizen een beloning in het vooruitzicht als zij werken met personeel dat is geregistreerd in het Kwaliteitsregister V&V (verpleegkundigen en verzorgenden). Menzis biedt de instellingen een opslag van 1% als minstens 40% van hun verpleegkundigen en verzorgenden in het register staat. Vorig jaar begon Menzis […]

Zorgverzekeraar Menzis stelt in zijn inkoopbeleid voor 2013 verpleeg- en verzorgingstehuizen een beloning in het vooruitzicht als zij werken met personeel dat is geregistreerd in het Kwaliteitsregister V&V (verpleegkundigen en verzorgenden). Menzis biedt de instellingen een opslag van 1% als minstens 40% van hun verpleegkundigen en verzorgenden in het register staat.

Vorig jaar begon Menzis bij de inkoop voor 2012 met het belonen van zorgaanbieders die investeren in de deskundigheid van hun medewerkers. Daarbij werd toen een opslag van 0,5% bij 30% inschrijvingen gehanteerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels