nieuws

Samenwerking Jones Lang LaSalle en EW Facility Services

Geen categorie

Jones Lang LaSalle heeft EW Facility Services geselecteerd als leverancier van facilitaire diensten voor de kantoorlocaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Sinds 1 juni verzorgt EW Facility Services het schoonmaakonderhoud, inclusief de glasbewassing, voor de vijf locaties en levert het bedrijf alle sanitaire supplies. "Vooral ondernemerschap, pro-activiteit, flexibiliteit en het streven naar […]

Jones Lang LaSalle heeft EW Facility Services geselecteerd als leverancier van facilitaire diensten voor de kantoorlocaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven.

Sinds 1 juni verzorgt EW Facility Services het schoonmaakonderhoud, inclusief de glasbewassing, voor de vijf locaties en levert het bedrijf alle sanitaire supplies. "Vooral ondernemerschap, pro-activiteit, flexibiliteit en het streven naar partnership zijn de doorslaggevende factoren in de keuze van Jones Lang LaSalle voor EW Facility Services", zegt het schoonmaakbedrijf. "Ons concept sluit goed aan op de wensen van de vastgoeddienstverlener, evenals het werken op basis van de code verantwoordelijk marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche." De samenwerking is aangegaan voor een periode van drie jaar. Op de foto van links naar rechts: Jan Strookman, salesmanager EW Facility Services, Arjan Hiddes, procurement officer Jones Lang LaSalle Nederland, drs. Reynout Vroegop, chief financial officer Jones Lang LaSalle Nederland en Dave Vos, manager calculatie EW Facilty Services.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels