nieuws

Startersprijs voor Young Facility

Geen categorie

Young Facility, een facilitaire onderneming met hart voor leerlingen, heeft in de Leidsche Schouwburg de publieksprijs van LEF gewonnen. LEF is een wedstrijd voor starters in de regio Rijnmond.  Young Facility is volgens Bart de Jong een "groeiend bedrijf met een jong en ambitieus team en levert dagelijks op vele scholen, kinderdagverblijven, kantoren en vastgoedobjecten […]

Young Facility, een facilitaire onderneming met hart voor leerlingen, heeft in de Leidsche Schouwburg de publieksprijs van LEF gewonnen. LEF is een wedstrijd voor starters in de regio Rijnmond. 

Young Facility is volgens Bart de Jong een "groeiend bedrijf met een jong en ambitieus team en levert dagelijks op vele scholen, kinderdagverblijven, kantoren en vastgoedobjecten facilitair beheer."
Centraal staan volgens hem gezond, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het was een spannende wedstrijd en het was zeker geen gelopen wedstrijd. Met drie geduchte tegenstanders in de finale, won uiteindelijk Young Facility LEF-publieksprijs.

De onderneming is omgezet in een holdingstructuur met drie businessunits young event, young facility en school facility.
De Jong: "De interne organisatie is klaar om de komende jaren een gedegen groeispurt door te maken. Young facility wordt graag het beste jongetje van de klas als het gaat om facilitair beheer op scholen en kinderdagverblijven."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels