nieuws

Website voor interim inkoopopdrachten voor ZZP’ers

Geen categorie

InkoopJobs is een nieuwe online verzamelsite voor interim inkoopopdrachten van de enkele bemiddelaars voor tijdelijke opdrachten in het inkoopvak. Met de komst van de site hoeven ZZP'ers niet langer allerlei marktplaatsen en websites af om een opdracht binnen te halen of bij bureaus te leuren wat voor opdrachten men heeft. Partijen achter de website zijn […]

InkoopJobs is een nieuwe online verzamelsite voor interim inkoopopdrachten van de enkele bemiddelaars voor tijdelijke opdrachten in het inkoopvak. Met de komst van de site hoeven ZZP'ers niet langer allerlei marktplaatsen en websites af om een opdracht binnen te halen of bij bureaus te leuren wat voor opdrachten men heeft.

Partijen achter de website zijn PeopleGroup, DPA, TopBUYers, Insinc, InQuest en Inkopers-Cafe.
InkoopsJobs moet uitgroeien tot hét kanaal waar vraag en aanbod voor interim inkoopopdrachten elkaar ontmoeten, waar kwaliteit van opdrachten en het niveau van inkoopprofessionals optimaal samenkomen.

Voor vragen: Peter Kamphuys, tel. 070-3029040 of mail naar kamphuys@inquest.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels