nieuws

Wijziging directie BMW Group Financial Services

Geen categorie

Per 1 juni 2012 is Horst Tampl (55) Managing Director van BMW Group Financial Services in Nederland. Hij volgt Michael Kreeft op, die per 1 april 2012 de functie van Managing Director van BMW Group Financial Services in Frankrijk heeft aanvaard.

Na een periode van bijna tien jaar in Nederland – waarin hij als CFO voor BMW Group Nederland en de laatste drie jaar als Managing Director voor BMW Group Financial Services verantwoordelijk was – heeft Michael Kreeft de Nederlandse BMW-organisatie verlaten om een nieuwe, internationale uitdaging aan te gaan binnen de BMW Group. Sinds 1 april 2012 is hij als Managing Director verantwoordelijk voor BMW Group Financial Services in Frankrijk.

Horst Tampl begon zijn carrière bij BMW in 1998, als Managing Director van Alphabet in Duitsland, waar hij vijf jaar lang de opbouw van fleet business in Duitsland begeleidde. Vervolgens werd hij Managing Director bij BMW Group Financial Services in België. Na zijn tijd in België was hij op het hoofdkantoor van BMW Group Financial Services in München werkzaam als Head of Business Development, BMW Brands Financing and Multi Make Alphera. Na zes jaar op het hoofdkantoor vond hij het tijd om weer terug de markt in te gaan, ditmaal in Nederland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels