nieuws

Extra militairen voor beveiliging Olympische Spelen

Geen categorie

De Britse regering zet 3500 extra militairen in voor de beveiliging van de Olympische Spelen, die op 27 juli in Londen van start gaan. Beveiligingsbedrijf G4S kan volgens persbureau AP namelijk niet voldoende beveiligers met de juiste kwalificaties leveren G4S zei in een verklaring dat het aantrekken van de beveiligers een complexe operatie is die […]

De Britse regering zet 3500 extra militairen in voor de beveiliging van de Olympische Spelen, die op 27 juli in Londen van start gaan. Beveiligingsbedrijf G4S kan volgens persbureau AP namelijk niet voldoende beveiligers met de juiste kwalificaties leveren

G4S zei in een verklaring dat het aantrekken van de beveiligers een complexe operatie is die in weinig tijd moet worden uitgevoerd. G4S zegt te hopen alsnog alle beveiligers te kunnen leveren, maar de Britse regering heeft er voor gekozen om de militairen alvast te mobiliseren.

Bij de beveiliging van de Spelen worden 7500 militairen ingezet. Zesduizend militairen staan op stand-by.

Lees in bijgevoegd document meer over de beveiliging van de Olympische Spelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels