nieuws

Nederlander met vakantie vertrouwt op buren thuis

Geen categorie

Als Nederlanders met vakantie gaan, vraagt 67 procent of de buren op hun woning willen letten. Andere maatregelen die worden genomen om de woning tijdens de vakantie te beveiligen, zijn onder meer de post laten weghalen en timers zetten op de lampen. Dit blijkt uit onderzoek van Securitas onder ruim 1000 respondenten. Uit het onderzoek […]

Als Nederlanders met vakantie gaan, vraagt 67 procent of de buren op hun woning willen letten. Andere maatregelen die worden genomen om de woning tijdens de vakantie te beveiligen, zijn onder meer de post laten weghalen en timers zetten op de lampen. Dit blijkt uit onderzoek van Securitas onder ruim 1000 respondenten.

Uit het onderzoek komt de volgende Top 5 maatregelen naar voren die Nederlanders nemen om hun woning te beveiligen tijdens de vakantie:

1. Ik vraag de buren om op te letten (67 procent)

2. De post wordt weggehaald (65 procent)

3. Ik zet een timer op de lampen (35 procent)

4. Ik laat mensen in mijn woning logeren (14 procent)

5. Ik doe alle gordijnen dicht (9 procent)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels