nieuws

NVZ verbaasd over oproep D66 aan ziekenhuizen

Geen categorie

De oproep van D66 dat ziekenhuizen beter hun best moeten doen om ‘no-shows' tegen te gaan, heeft voor verbazing gezorgd bij de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). ‘Leuk idee hoor, maar dat doen we al tijden. Het wordt al flink aangepakt, dus wij snappen die oproep op dit moment niet zo goed', aldus een woordvoerster […]

De oproep van D66 dat ziekenhuizen beter hun best moeten doen om ‘no-shows' tegen te gaan, heeft voor verbazing gezorgd bij de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). ‘Leuk idee hoor, maar dat doen we al tijden. Het wordt al flink aangepakt, dus wij snappen die oproep op dit moment niet zo goed', aldus een woordvoerster van de NVZ.

‘Het probleem speelt vooral in de Randstad', aldus een woordvoerster. ‘En daar wordt hard gewerkt om het aantal mensen dat wegblijft bij een afspraak terug te dringen, bijvoorbeeld door een sms'je te sturen de dag voor de afspraak.'

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels