nieuws

AFM: Deponeren financiële verslaggeving goed verlopen

Geen categorie

De AFM heeft slechts enkele ondernemingen moeten herinneren aan de deponeringsplicht voor de jaarlijkse financiële verslaggeving 2011 en de Q1-verklaring 2012. De gegevens zijn hierna alsnog via Loket AFM gedeponeerd. Dit meldt de toezichthouder in de nieuwsbrief Kapitaalmarkten.

De AFM wil ondernemingen nog wijzen op de uiterste data voor het algemeen verkrijgbaar stellen en het gelijktijdig deponeren bij de AFM van de halfjaarlijkse financiële verslaglegging en tussentijds verklaring in het toezichtjaar 2012. De hiervoor geldende data zijn:

  • Halfjaarlijkse financiële verslaggeving: 31 augustus 2012
  • Tussentijdse verklaring (Q3-verklaring): 18 november 2012

AFM: ‘Het deponeren van de financiële verslaggeving bij de AFM mag dus niet later gebeuren dan de datum van het algemeen verkrijgbaar stellen. Als u uw gegevens voor deze data bekendmaakt, moet u deze dus tegelijkertijd bij de AFM deponeren. De documenten kunt u aanleveren via de dienst 'Deponeren financiële verslaggeving' in Loket AFM.'

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels