nieuws

Carling Opleidingen verhuist naar nieuw bedrijfspand

Geen categorie

Carling Opleidingen gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand. Reden is volgens het bedrijf de gestage groei van de afgelopen jaren. Daarnaast wordt het managementteam uitgebreid met enkele operationeel managers. "Dat om de groei te beheersen en om op de toekomstige groei voorbereid te zijn", aldus Gerard Spoor van Carling. De afgelopen drie jaren zijn volgens […]

Carling Opleidingen gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand. Reden is volgens het bedrijf de gestage groei van de afgelopen jaren. Daarnaast wordt het managementteam uitgebreid met enkele operationeel managers.

"Dat om de groei te beheersen en om op de toekomstige groei voorbereid te zijn", aldus Gerard Spoor van Carling. De afgelopen drie jaren zijn volgens hem zeker stormachtig te noemen. "Vanuit het niets zijn we relatief snel door de markt geaccepteerd als betrouwbare partij voor opleidingen in ons vakgebied. Het is natuurlijk prachtig om te zien en ervan te genieten hoe je bedrijf groeit en ontwikkelt, maar dat ontslaat je niet van de plicht en noodzaak van vooruit denken en anticiperen op de toekomst. Omdat andere trainingen, naast de bekende vakopleidingen, steeds meer verzorgd worden, hebben we besloten om een locatie te selecteren waar we naast kantoor en opslag ook prima opleidingsruimte in huis hebben. Zowel theorie- als praktijktrainingen kunnen nu op ons trainingscentrum worden verzorgd." Na de zomer breidt Carling ook het managementteam uit. Spoor: "Om de gerealiseerde en verwachte groei operationeel goed te beheersen en onze klantgerichte werkwijze te borgen hebben we besloten het management uit te breiden met enkele ervaren managers uit de branche. Deze regionaal operationeel managers bedienen ieder in een geografisch deel van het land onze klanten van a tot z." Voor meer informatie: www.carling.nl 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels