nieuws

Van Engeland nieuwe algemeen directeur ISS Nederland

Geen categorie

Maarten van Engeland is benoemd tot nieuwe directeur voor ISS in Nederland. Hij volgt daarmee Peter van der Vorm op. Die zet zijn carrière buiten de ISS Groep voort. "We bedanken Peter voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie", aldus Martin Gaarn Thomsen, regional CEO voor ISS West-Europa. Van Engeland is volgens ISS […]

Maarten van Engeland is benoemd tot nieuwe directeur voor ISS in Nederland. Hij volgt daarmee Peter van der Vorm op. Die zet zijn carrière buiten de ISS Groep voort.

"We bedanken Peter voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie", aldus Martin Gaarn Thomsen, regional CEO voor ISS West-Europa. Van Engeland is volgens ISS een zeer ervaren manager. Hij is vanaf 2007 directeur van ISS Denemarken geweest. Thomsen: "In die functie heeft hij een cruciale rol gespeeld bij de ontwikkeling van het Deense bedrijf, niet alleen voor wat betreft de operationele performance, maar ook wat betreft kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid. Hij heeft een sterk managementteam gevormd dat leiderschap aan de dag legt, met continue focus op medewerkersbetrokkenheid. Dit heeft geresulteerd in een halvering van het personeelsverloop en een bijna net zo grote daling van het verzuim. Van Engeland heeft bovendien ISS Denemarken een sterk imago bezorgd in de Deense markt."

Overeenkomsten
Van Engeland: "Ik verheug mij op de nieuwe uitdagingen en kansen. ISS Denemarken en ISS Nederland hebben veel overeenkomsten, maar er zijn ook belangrijke verschillen. Zo heeft de Nederlandse organisatie meer dan twee keer zoveel medewerkers als de Deense. Het is mijn ambitie om, samen met het managementteam, het Nederlandse bedrijf tot één van de meest succesvolle ondernemingen van Nederland te maken." Van Engeland, geboren in Nederland, heeft ervaring in diverse leidinggevende functies bij ISS Denemarken, bij Falck Securitas en bij het vooraanstaande Deense telecombedrijf TDC, waar hij onder meer CEO was voor dochterondernemingen in Letland en Litouwen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels