nieuws

Van Engeland opvolger van Van der Vorm bij ISS

Geen categorie

Maarten van Engeland is benoemd tot nieuwe directeur voor ISS in Nederland. Hij volgt daarmee Peter van der Vorm op die zijn carriere buiten de ISS Groep zal voortzetten. Van Engeland is een zeer ervaren ISS-manager. Hij is vanaf 2007 directeur van ISS Denemarken geweest. Van Engeland: 'Ik verheug mij op de nieuwe uitdagingen en […]

Maarten van Engeland is benoemd tot nieuwe directeur voor ISS in Nederland. Hij volgt daarmee Peter van der Vorm op die zijn carriere buiten de ISS Groep zal voortzetten.

Van Engeland is een zeer ervaren ISS-manager. Hij is vanaf 2007 directeur van ISS Denemarken geweest.

Van Engeland: 'Ik verheug mij op de nieuwe uitdagingen en kansen. ISS Denemarken en ISS Nederland hebben veel overeenkomsten, maar er zijn ook belangrijke verschillen. Zo heeft de Nederlandse organisatie meer dan twee keer zoveel medewerkers als de Deense. Het is mijn ambitie om – samen met het managementteam – het Nederlandse bedrijf tot een van de meest succesvolle ondernemingen van Nederland te maken'.

Van Engeland, geboren in Nederland, heeft ervaring in diverse leidinggevende functies bij ISS Denemarken, bij Falck Securitas en bij het vooraanstaande Deense telecombedrijf TDC, waar hij onder meer CEO was voor dochterondernemingen in Letland en Litouwen.

Van der Vorm (opgeleid aan de Hoge Hotelschool) was vanaf begin 2010 algemeen directeur van ISS Nederland. Daarvoor werkte hij Sodexo Food en was hij directeur van Sodexo Altys.

KLIK HIER voor het LinkedIn-profiel van Maarten van Engeland.  

KLIK HIER voor het LinkedIn-profiel van Peter van der Vorm.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels