nieuws

Home Pagina – Below Top

Geen categorie

Zijn seniorendagen discriminatie? Is het toekennen van extra verlofdagen aan oudere werknemers in strijd met de Wet gelijke behandeling op grond van leeftijd bij arbeid? Seniorendagen toekennen mag alleen als deze aantoonbaar deel uitmaken van een leeftijdsbewust personeelsbeleid. Dat mag wanneer het beleid de volgende drie maatregelen kent.   Lees meer over verlofdagen voor ouderen

Zijn seniorendagen discriminatie?

Is het toekennen van extra verlofdagen aan oudere werknemers in strijd met de Wet gelijke behandeling op grond van leeftijd bij arbeid? Seniorendagen toekennen mag alleen als deze aantoonbaar deel uitmaken van een leeftijdsbewust personeelsbeleid. Dat mag wanneer het beleid de volgende drie maatregelen kent.

 

Lees meer over verlofdagen voor ouderen

Reageer op dit artikel