nieuws

HR Business Partner

Geen categorie

Waarom bij Axians? Als HR Business Partner de organisatie iedere dag een stukje beter te maken. Je helpt ‘jouw’ business units om de beste mensen te werven, het beste te halen uit alle medewerkers. Een omgeving neerzetten, samen met het management, waarin initiatief, creativiteit en empowerment wordt gestimuleerd. Het vergroten van de eigen verantwoordelijkheid naar […]

company-logoWaarom bij Axians?
Als HR Business Partner de organisatie iedere dag een stukje beter te maken. Je helpt ‘jouw’ business units om de beste mensen te werven, het beste te halen uit alle medewerkers. Een omgeving neerzetten, samen met het management, waarin initiatief, creativiteit en empowerment wordt gestimuleerd. Het vergroten van de eigen verantwoordelijkheid naar collega’s, projecten, business unit en de eigen loopbaan. Je komt in een echte ‘netwerkorganisatie’ waarin je als HR professional jezelf verder kan ontwikkelen en je toegevoegde waarde kunt laten zien. Onze functies en vooral ook die van jou zijn heel zelfstandig, dat komt door de manier waarop Axians is ingericht met zelfstandige businessunits die verantwoordelijk zijn voor hun eigen ICT competenties en hun specifieke markten.

Wat je doet?
Je bent de expert op het gebied van HR. De business units van Axians (en van het zusterbedrijf Actemium) adviseer en ondersteun jij in het uitvoeren van het HR beleid, je ontwikkelt specifieke HR-plannen voor de business units en gaat hier vervolgens mee aan de slag. Het is een brede functie, waarbij je met ‘je voeten in de klei’ staat. Je houdt je onder andere bezig met werving & selectie, adviseren over salaris en overige arbeidsvoorwaarden, voortgangsgesprekken, stimuleren van ontwikkeling, bespreken van POP’s en heel belangrijk de loopbaanbegeleiding van medewerkers, coördineren van opleidingen en trainingen. Het coördineren en verbeteren van de Performance Management Interviews waarin ontwikkeling, verbeterplannen, doelstellingen, wensen en mogelijkheden worden besproken. HR wet- en regelgeving en ARBO activiteiten. Ook een stuk HR administratie hoort erbij En natuurlijk het adviseren over business unit processen en eventuele organisatie- en cultuurverandering.

Je zult werkzaam zijn voor meerdere business units onder meer in Zaltbommel. Je werkt intensief samen met diverse HR collega’s en de Business Unit Managers van verschillende units. Hierdoor kun je heel gemakkelijk met elkaar sparren over nieuwe zaken als bijvoorbeeld wetgeving of andere HR zaken. Optimale kennisdeling in het netwerk!

Hoe zou je dag er uit kunnen zien?
Donderdagmorgen 9.00 uur. Je hebt samen met de Business Unit Manager een sollicitatiegesprek voor het invullen van de vacature voor Consultant. Het was een goed gesprek en jullie plannen meteen een vervolggesprek met twee directe collega’s. Je werkt een paar e-mails weg en treft samen met jouw HR collega de voorbereidingen voor de 360° feedbackrondes van alle medewerkers.

Na de lunch in de kantine heb je contact met Marketing voor de bedrijven dag op de hogeschool waar jullie volgende maand als Axians aanwezig zijn. We kunnen nieuwe collega’s goed gebruiken en dit is een mooie manier om kennis te maken met de studenten. Daarna heb je een evaluatie gepland staan met een Client Manager en een medewerker die aan het re-integreren is. Het gaat goed en jullie maken afspraken om zijn taken weer wat uit te bereiden.

Aan het einde van de dag praat je de BU manager bij over de ontwikkelingen en handel je nog een paar telefoontjes af. Morgen weer een dag, dan staat er een meeting gepland met alle HR collega’s van de VINCI Energies bedrijven in Nederland. Leuk om weer even bij te praten en kennis uit te wisselen!

Wat vragen wij van jou?

  • Afgeronde HBO opleiding, richting HRM.
  • Een aantal jaren relevante HR ervaring in de profitsector (bij voorkeur in een technische of ICT omgeving).
  • Je hebt verstand van arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden.
  • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en kunt op verschillende levels in de organisatie een goed gesprek voeren.
  • Je bent een prettige én kritische gesprekspartner en geeft graag advies. Gevraagd en ook wel ongevraagd…
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit zijn woorden die jou erg prettig in de oren klinken.
  • Je staat graag met ‘je voeten in de klei’ en laat corporate werkgevers liever aan je voorbij gaan.
  • Het reizen naar verschillende business units ben je gewend en is voor jou dan ook geen enkel probleem. We zijn een dynamische organisatie die snel groeit. Daarom heeft het de voorkeur dat je centraal in Nederland woont en in wilt springen in andere regio’s en business units wanneer nodig.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende baan binnen het snelgroeiende Axians netwerk Je krijgt de kans jouw eigen HR stempel te drukken op ‘jouw’ business units. Korte lijnen en snel kunnen schakelen met verschillende niveaus en andere business units maakt dat je als HR Businesspartner je werk goed kunt doen. Je krijgt bij ons een serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage. Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een premievrij pensioen, 25 vakantiedagen met de flexibele mogelijkheid meer dagen op te bouwen bij een aanstelling van 36 – 40 uur per week, laptop, telefoon, opleidingsmogelijkheden aan de Vinci Energies Academy en de mogelijkheid om te participeren als aandeelhouder tegen gunstige voorwaarden. En vooral ook een prettige en professionele omgeving met grote verbinding met de resultaten.

Wat als ik deze baan graag wil?
Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? We nodigen je graag uit om te solliciteren via de ‘Solliciteer’ button. Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Stephanie Zweekhorst, Recruiter. Tel: +31 629 14 99 71 of stephanie.zweekhorst@axians.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, Fulltime, Amsterdam, Zaltbommel, Zevenaar, HR adviseur, HR specialist, HR manager.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels